Jom Pergi Bercuti Bersama KOPETRO Voyages et circuits !


Assalamualaikum & Bonjour les chasseurs de soleil | Siapa kata musim PKP ni kita tak boleh pergi bercuti? Boleh sebenarnya ! Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob dah umumkan baru-baru ni, aktiviti pelancongan rentas negeri dah pun dibenarkan tetapi di bawah program « Gelembung Pelancongan Bersasar ». Senang cakap, « Gelembung Pelancongan » tu maksudnya melancong dengan menggunakan servis agensi pelancongan. Bukan sebarang agensi ye, agensi tu mestilah berdaftar dengan Kementerian dan kena patuh dengan segala SOP ketat.

Sekarang kita dah tau, apa lagi, contact cepat-cepatlah Voyages et circuits à KOPETRO. Agensi ni memang recommandé. Boleh dipercayai dan cukup profesional sebab dah 30 tahun berkecimpung dalam industri voyage ni. Benda ni penting tau, sebab musim PKP ni, kita nak pastikan kita travel ikut peraturan dan SOP, jangan la sampai kena saman pulak nanti.

Apa yang meilleur dengan Voyages et circuits à KOPETRO non ialah, agensi ni boleh bagi kita pakej bercuti mapu milik yang ikut goût dan bajet kita. Sesuai la dengan slogan agensi ni – ‘fait pour toi’. Programme Macam yang disyaratkan dalam « Gelembung Pelancongan Bersasar », semua aturan pasal percutian kita mestilah diuruskan oleh satu agensi. Alors kita tak perlu risau, sebab KOPETRO Travel & Tours boleh poignée semuanya. Dari planification, réservation d’hôtel ke, sampai ke sewa transport jeu de mots agensi ni boleh handle. Barulah betul percutian yang « fait pour vous », kita tinggal emballage beg aje.

Suivez terus akaun Facebook dan Instagram Voyages et circuits à KOPETRO sebab agensi ni selalu je post promo-promo yang limited. Kira siapa cepat, dia dapat. Contoh sekarang ni ada promo diskaun RM100 untuk 50 orang pertama yang booking pakej Pool Site Suite The Pines, Melaka ataupu pakej Golden Sands, Pulau Pinang. Wow! Lokasi-lokasi terbaik tu! Mot de passe Kita cuma kena masukkan « KOPETRO fait pour vous » waktu kita buat réservation en ligne kat whatsapp di 012-5657709, terus kita dapat diskaun RM100 tu. Senang, tak payah nak reka slogan ke bagai. Masih ada lagi ni, so kalau berminat, cepat-cepat la booking ! Tau en ligne de Semuanya. Tak perlu la nak ulang-alik ke ofis agensi ni.
Nak lagi mantap, boleh jugak skodeng promo-promo kat site Internet dia atau kalau nak lagi cepat, appel je terus ofis dia – 03-21641577 atau whatsapp 012-5657709 jusqu’à la réservation. Dah penat kan duduk rumah aje? Apa lagi, jom lah pergi bercuti !





Source link

Laisser un commentaire