για καταδυτικές διαδρομές στην Λεμεσό


, νησιά της , φημισμένος προορισμός όσους αναζητούν , vibes ποικιλία στις διακοπές τους. , καθιστούν το χρόνο, κολυμπήσεις στα Μεσογείου τον Νοέμβριο. , ολόκληρη η χώρα . , Μάιο, από , για καταδυτικές Λεμεσό.

στην Κύπρο:

της προοήλθε από το λατινικό « cuprum » πρόκειται για ένα σπουδαία γεωγραφική θέση, μεταξύ τριών ηπείρων, Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. προορισμός και επιχειρήσεων. πολυπολιτισμικό, απολαμβάνουν ένα και αυτό από την φτάνει .

πόλη της Λεμέσου:

στραμμένη , , δεν σταματά αναπτύσσεται, πρωτεύουσα κυπριακού καλοκαιριού. της Λεμεσού (και μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού νησιού), 15 μια ντόπιους, για ολοχρονικά. , πράσινο, γυμναστήρια, και εστιατόρια στην νέα μαρίνα, σου πριν του ιστορικού κέντρου.

εντύπωση μου από ήταν, ότι πρόκειται για μια high tech πόλη και franchement δεν περίμενα να δω στο κέντρο της. ξενάγηση με διέψευσε κατηγορηματικά, και στα στενά της μπορεί κανείς να θαυμάσει πολλά κτίρια και φυσικά Κάστρο, , .

Kαταδυτικές διαδρομές στην Λεμεσό:

βυθός, το πιο μυστηριώδες του πλανήτη ότι η κάθε επαφή με την συναίσθημα στο της εξέλιξής μας ; , και , αναμφίβολα μια εμπειρία μοναδική γι’ δραστηριότητες πλέον μέρος στο βυθό.

Μεταξύ του ξενοδοχείου Crowne Plaza και της παραλίας Δασούδι, . Το αρχαίο λιμάνι της Αμαθούντας, στο από 2014 και οι που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής, λειτουργούν ως τεχνητοί ύφαλοι πλέον ένα μεγάλος , που σε περιμένει να το ανακαλύψεις. H αλλά Κύπρος, τις μεγαλύτερες Μεσόγειο ζεστά νερά, η θερμοκρασία οποίων κυμαίνεται 16 – 27 Κελσίου. περιμένεις λοιπόν;

προστατευόμενη, ψάρεμα κάθε η από ζωή. “” ενός ναυαγίου, διάσημο ροφό. γι’ έχουν προηγούμενη των καταδύσεων δύτες .

Πρώτη: Snorkeling στην θαλάσσια περιοχή της Αμαθούντας

πολύ ζεστό αυτό πρωινό, συνάντησα τον εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της σχολής Free2Dive , . ΣΣάββα, εκπαιδευτή Plongée libre , γνωρίσω από του βυθού την ιστορία της Αμαθούντας. -βασίλεια της Κύπρου. 4 του . .Χ, , ολόκληρος πλέον, Προστατευόμενη Υφάλων.

Το plongée en apnée , ό,ποια η σχέση τη θάλασσα τις περιπτώσεις, ο βρίσκεται δίπλα την συνεχή ασφάλεια σου. διασκεδαστικό, συστήνω ανεπιφύλακτα !

δεύτερη: plongée libre ναυάγια της Λεμεσού:

ημέρα, στη βάρκα, τη φορά παρέα με δύτες ελεύθερης κατάδυσης (αρχάριους, μεσαίου αλλά και προχωρημένου επιπέδου), με πολύ ενθουσιασμό για να παρακολουθήσω και να δοκιμάσω για πρώτη φορά plongée en apnée.

Pour plonger en apnée αλλιώς ελεύθερη είναι η και απλή να επισκεφθείς υποβρύχιο κόσμο. , βουτάει, τη στιγμή στην επιφάνεια.

να φτάσει κάποιος σε βάθη κάτω 10-15 δεν είναι επιτυγχάνεται από μέρα, χρειάζεται “εκπαίδευση” και καθοδήγηση αλλά ακόμα και αν διαμονή είναι σύντομη, μπορείς να δοκιμάσεις και να εξοικειωθείς.

, ναυάγια, 2014 ποντίστηκαν να υδρόβιας ζωής. σκάφος Dame Thétis σε βάθος 12 – 20 και έχει 22 μέτρα μήκος, ενώ η ψαρόβαρκα Κωνσταντής 25 , 27 .

μου 4 ιδιαίτερο ενθουσιασμό, και προσπάθησα κάτι αλλά και που τους υπόλοιπους 10, 15, ακόμα και 30 μέτρα.

, ότι σφύζει και από την θάλασσα. στην βάρκα, δεις ελεύθερους δύτες, κολυμβητές, plongée sous-marine, ανθρώπους να κάνουν snorkeling δεν γίνεται να μείνεις αυτήν την “κινητικότητα”. ,ποια , σε συναρπάσει.

στον Αρχαιολογικό Χώρο του Κουρίου και στο χωριό Όμοδος

Eαν ο δρόμος σε έβγαλε στην Λεμεσό, δεν γίνεται να μην επισκεφθείς, τον Αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου, 19 . , . γνωστή πόλη – αρχαίων χρόνων, σε λόφους πανοραμική θέα. “ του Ευστόλιου”, Ευστόλιου μαρτυράει και του, έπαυλη, σε δημόσιο κέντρο αναψυχής.

, Όμοδος, χαλάρωσης. Σαββατοκύριακου αλλά και εκδρομής για τους κατοίκους της Λεμεσού, το παραδοσιακό χωριό με το μοναστήρι του τίμιου Σταυρού, τα πετρόχτιστα σπίτια, τα στενά δρομάκια, τον Ληνό (πατητήρι σταφυλιών) που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία, όπως και το κρησφύγετο, που κατασκευάστηκε το 1956, , επισκεφθείς, .

ξεχάσεις να φας μοναδικές γεύσεις στην ταβέρνα « Στου Κυρ Γιάννη »

να περάσεις !

ταξίδι ήταν χρηματοδοτούμενο και έγινε σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg VA Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020 .

τεράστιο κ. Στυλιανού, αλλά και σε όλες τις υπέροχες γυναίκες που εργάζονται στην Τουρισμού Λεμεσού (μεγάλο φιλί στην κ. Μυρια Στασούλη, ξεναγό μας, η οποία μου έμαθε τόσα πολλά για την Κύπρο και με με το πάθος της και την αγάπη της για το της) φυσικά μου κ. , ο οποίος έκανε να αγαπήσω τη θάλασσα θέλω να συνεχίσω τις προσπάθειες μου plongée en apnée.

Album photo

Affichages des publications : 236



Source link

Laisser un commentaire