Βιβλιοπωλείο – καφέ. doit visiter στην Κέρκυρα

[ad_1]

, βιβλίο πολιτιστικής δραστηριότητας. , το χώρο, αυτό που παράδεισο στη γη. Ο λόγος για το «  Βιβλιοπωλείο – Καφέ », . λάτρης του βιβλίου, είτε όχι, σε προτρέπω να το βάλεις ψηλά στη λίστα των doit visiter στο νησί και να το επισκεφθείς αγοράζοντας ένα βιβλίο που θα θυμίζει για πάντα την επίσκεψη σου στο νησί των Φαιάκων.

λόγια για την ιστορία του Πλου

. 1987 , βιβλίου, Μετροπία. ένας πάγκος που “διέσωσε”- μεταξύ άλλων επίπλων – από την ανακαίνιση εκ των παλαιότερων φαρμακείων του νησιού τον οποίον μπορείς να θαυμάσεις και σήμερα στον εσωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου. ταξίδι του Πλου ξεκινάει…

1992, , , . ?? ?? , από διοργανώνει εκδηλώσεις , φωτογραφίας και , παρουσιάσεις βιβλίων προβολής της Κέρκυρας.

της τέχνης και του πνεύματος, και μουσικοί έχουν περάσει την πόρτα του ??. όπως Αγγελόπουλος, Ζέη, Γερμανός, “τεράστιο” πολιτισμού.

Η δημιουργία του καφέ

2008 , . επισκεπτών, ενός “γνωριμίας και συζήτησης” επιτακτική από ποτέ. , κάτι πολύ περισσότερο απλό στις πωλήσεις.

. τραπεζάκια, ενθύμια παλιάς Κέρκυρας για , γίνεται ο ιδανικός να απολαύσεις καφέ από Κωνσταντίνας, συζύγου του Δημοσθένη.

Πλους;

T σημαίνει όμως το όνομα ?? από που προέκυψε; Πλους, ένα « Αργώ ή Πλους Αεροστάτου ». σήμα του , τελικό σχέδιο πάρθηκε το αερόστατο , σχέδιο του Γάλλου , που θα μετέφερε 60 μετεωρολόγους και αστρονόμους όλο τον κόσμο. , . πράξη.

το θέλει η , έστω και αν μερικά από τα δεν γίνονται ποτέ πράξη.

Ο Πλους σήμερα

και Παγκόσμιας , κυκλοφορίες αλλά έργα, παιδικά βιβλία. αγάπη υπάρχει στις τοπικές εκδόσεις ( μεταξύ άλλων, ??, ??, ) τόπος Ιστορίας δημιουργούς.

, . Καλάκο

Βιβλιοπωλείου. είναι αυτό το επάγγελμα;

– !(γέλιο)… , δουλειά. , στα βιβλία, τους. και τα τεχνικά, ζητήματα, κάθε επιχείρηση, όμως το περιβάλλον και η φύση του επαγγέλματος, αλλά και οι άνθρωποι γνωρίσει ανα που όλα γίνονται πολύ πιο ευχάριστα.

σημαίνει ο εσάς;

– του. βιβλιοπωλείο – για λάτρεις , προσπαθούμε παλιά αίγλη , όμως και « φίλους ».

βιβλίο;

– συγκεκριμένη ‘Παταγονία Εξπρές” Luis Sepúlveda πραγματικά συγκινηθεί, θεωρώ τον έχει ποτέ. βιβλίο που αγαπώ « Καρδιά Σκύλου » Mikhaïl Boulgakov.

Δημοσθένης, την σύζυγο Κωνσταντίνα

καλή και κακή λογοτεχνία;

– καθημερινότητα και ο φορές παρέα με αποκλειστικά « αναγνώστης ». , ό,τι είναι αυτό, το scrollαρει στα social ή να χαζεύει στην τηλεόραση. τη στιγμή γίνει η επιλογή αυτή, είναι ένα βήμα να παραμείνει στο χώρο του βιβλίου και με τον καιρό να μπορέσει να επιλέξει ή να κάποιο είδος λογοτεχνίας δεν τον καλύπτει πια.

όμως κλασικά. . και αυτά τα έργα, που η αξία τους έχει επιβεβαιωθεί ανά τα χρόνια, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και η ψυχολογία του αναγνώστη ή ένα timing, μπορεί να γίνει αιτία να μην εκτιμηθούν. , .

ο κόσμος ;

– αγάπη βιβλίο ήταν συγκινητική της καραντίνας αποδεικνύει δυστυχώς έλλειψη χρόνου μας κρατάει την ανάγνωση.

τα νέα παιδιά;

– , τις τέλειες βάσεις. βιβλίο είναι πάντα ψηλά στις πωλήσεις, κάτι που μας αποδεικνύει ότι παιδιά ξεκινούν διαβάζουν αλλά δυστυχώς πολλά απο αυτά σταματάνε κάπου εκεί στο Γυμνάσιο όπου το διάβασμα σε μέσο βαθμολογίας, σε έργο καταναγκαστικό. λογοτεχνική . . υπήρχε βιβλίο; απλό. , ενσωματώνουν .

ένα μικρό βιβλιοπωλείο την εποχή και του achats en ligne;

-Τα αμιγή βιβλιοπωλεία, οποία δεν πρέπει ξεπερνάνε τα 50 σε αριθμό, ολόκληρη την Ελλάδα, προφανώς και αντιμετωπίζουν δυσκολίες απέναντι στα μεγαθήρια των , ωστόσο θεωρώ ότι κάποια θα επιβιώσουν διαπροσωπικών σχέσεων που αναπτύσσουν με τους πελάτες τους. κλασσικής που θα στηρίζουν.

ήταν η σας;

. τα έργα που προβάλλουν το νησί μας, οπότε αν μπορούμε και εμείς κάπως να βάλουμε το λιθαράκι μας στην δημιουργία, στην επανέκδοση και στην διατήρησή των έργων αυτών, τότε το κάνουμε μέσω του Βιβλιοπωλείου Πλους. έκδοση μας είναι ένας θεατρικός μονόλογος με τον τίτλο ??, , , . .

. ταξίδι του Πλου να συνεχιστεί για , πολλά χρόνια ακόμα, με επιβάτες όλους εμάς αλλά και πολλούς ακόμα « ταξιδιώτες »

!

Affichages des publications : 6

[ad_2]

Source link

Laisser un commentaire