το Βρότσλαβ το κέντρο της art de rue της Πολωνίας;


κοντινή του απόσταση από την Πράγα και το Βερολίνο, η πολυπολιτισμικότητα και η έντονη φοιτητική ενέργεια που διακρίνει το Βρότσλαβ, αλλά και το γεγονός ότι υπήρξε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2016 είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που σε προδιαθέτουν ότι εκτός των άλλων θα συναντήσεις υπέροχη art de rue. Pour δεν αναφέρεται άλλωστε πρωτεύουσα street art της Πολωνίας.

ξεκινήσεις διάβασε επίσης για το ταξίδι σου στο Βρότσλαβ

Conseil de pro : Eφοδιάσου με έναν καλό οδηγό της πόλης, προτιμότερα με κάποιον σε style urbain που θα αναφέρει και τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς όσον αφορά τη street art. προτείνω Ogarnij Miasto, είναι έχει του Βροτσλαβ και αναλόγως την αναφέρει και τα έργα street art αλλά και πού ακριβώς θα τα βρείς βρείς.

και ακάλυπτοι χώροι κτιρίων έχουν μεταμορφωθεί σε γκαλερί street art αλλά αντικειμενικά δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσεις τον σωστό δρόμο . το σωστό στενό θα σε οδηγήσει μέχρι εκεί.

δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία της αναζήτησης ή έχεις περιορισμένο χρόνο, τότε η καλύτερη λύση είναι πάρεις μέρος σε ένα από τα πολλά visites d’art de rue που διοργανώνονται στην πόλη στα οποία εκτός από τα τα έργα, ανακαλύπτεις και όμορφες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες.

Χρησιμοποιώντας εδώ αλλά να φτάσετε .

Pour mettre en évidence της πόλης είναι η Rue Ruska , μεγάλη γκάλερι. Εκεί θα βρείς τον διάσημο (Loup), της καλλιτέχνιδας από το Βρότσλαβ Agnieszka Rzezniak και μικρός σε μέγεθος είναι απο τα πιο διάσημα έργα της πόλης αλλά και την τεραστιών διαστάσεων γυναίκας που γονατίζει Οtecki + FRM-kid.

H Nadrodrze

συγκεκριμένη περιοχή είναι γεμάτη από peintures murales διεθνών καλλιτεχνών όπως BluBlu άλλων.

αναζήτηση !

Εβίτα

Affichages des publications : 102Source link

Laisser un commentaire